Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

ГАЛЕРИЈА:НИКОЛА ПАУН БАКРАЧЕСКИ ДА ГО ПРЕКИНЕ ЕГЗОТИЧНИОТ ОДМОР И ДА СЕ СПРАВИ СО НЕВРЕМЕТО ВО ОХРИД!

15894415_1422527117759457_3268112326867643417_n

Магистралниот Пат Охрид – Граничен Премин Свети Наум кој пат е со приоритет,  и од државно безбедносно значение прооден за санки , скијачи, моторни санки. Малата фотогалерија е сликана во селото Љубаништа ,кое се наојѓа пред ГП Свети Наум,вечерва во 20 часот ,од каде видно ќе согледате дека е вон секаква безбедносна употреба?! Додека Бакрачески се забавува  со своите егзотични авионски прошетки,неговиот миленкик претседателот на Црвен Крст Охрид ,наместо прифатен центар во просториите на Црвениот Крст Охрид направил Кафе бар, додека премрзнатите со полициско комбе се носат во инетерното одделение при Општа Болница Охрид?!,каде нема место ниту за болните !!!

Сите локални патишта во Охрид зафатени со снег и мраз, иста слика и на пристапните магистрални патишта до Охрид ??!ЈП Охридски Комуналец синоќа по јавната прозивка на Охридскај до Никола Бакрачески во 22 часот испратија 20 тина вработени во центарот на Охрид ,како и два трактори за посолување?!Толку од грижата , се нема сол и ризла ??!!!Преродбата во 100 чекори надоградена и проширена за просперитет на Охрид од поодамна заврши!!

Охридскај

Фото Охрид-Свети наум , месност Љубаништа

15894415_1422527117759457_3268112326867643417_n 15871644_1422527191092783_1227303077477857783_n 15895132_1422527161092786_3536078783680928301_n