Број на текстови објавени денес: 94
image003
image003

(Галерија)Мото Клубот rban Street Car Club од Охрид со престижни две награди во Прилеп

буги 1

В’чера по повод празникот 11 Октомври Мото Клубот од Охрид Urban Street Car Club Ohrid возеше на релација Охрид-Прилеп каде учествуваше на собирот на авто клубови љубители на возила .Охридскиот Мото Клуб Urban Street Car Club го освои првото мсто во категорија за најдобра реставрација на возило , како и третото место за најдобар мотор.

Фото Галерија (Кликнете за зголемување на Фото)