Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

ВО ШУТКА НАПАДНАТИ ПРИПАДНИЦИ НА ЕДИНИЦАТА АЛФИ И ЕНТ

policiski-alfi-420x240

Утрово околу 07:00 часот во населбаШуто Оризари на улица„.Нов Живот“ бб при извршување претрес во дом од страна на група грѓани се спречени и нападнати УПС од единицата Алфа и ЕНТ. Со повреди се здобиле УПС Љупчо Цветковски (Алфи )и е пренесен во УЦ-Скопје,а на Газменд Бериша и Владимир Несторовски ( ЕНТ) од страна на Брза помош укажана им е лекарска помош .

Охридскај