Број на текстови објавени денес: 0
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

ВО БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА ИСЧЕЗНАЛЕ 11 ЕХО АПАРАТИ 4D, ДИРЕКТОРОТ НАЈДОВСКИ НА РАСПИТ ВО СЈО!

najdovski-klinicka-bolnica-bitola

Директорот Василије Најдовски на Клиничка Болница Др Трифун Пановски од Битола,денес на распит пред обвинителите на Специјалното Јавно обвинителство во Скопје ,дознава Охридскај. како што и претходно објавивме ,во текот на вчерашниот ден тим на истражители од СЈО биле во работна посета на Клиничка Болница Др Трифун Пановски од Битола.

Она што додатно екслузивно го дознава Охридскај во Клиничка Болница Др Трифун Пановски од Битола во 2013 година биле примени 12 Ехо 4D, апарати за одделот на гиникологија. Наредниот ден во Клиничка Болница Др Трифун Пановски од Битола,од одделот за Гиникологија од вкупно 12 Ехо Апарати 4D, останува само  еден во употреба на одделението за гиникологија , додека другите 11 Ехо Апарати исчезнале преку ноќ?!ginekolog

Охридскај