Број на текстови објавени денес: 31
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

ВИДЕО-ГОЦЕ АНГЕЛИЧИН-ЖУРА,САМОИЛОВАТА ПАТРИЈАШИЈА И СИТЕ ЛАГИ ЗА „РЕВОЛУЦИОНЕРИТЕ“.

Ексклузивно до сега неоткриено, она забранетото кое се држеше на страна од јавноста и македонскиот народ.Самоиловата Патријашија и сите лаги за „револуционерите“, со Гоце Ангеличин -Жура Советник-Конзерватор и историчар на уметноста познат и признат низ целиот свет од страна на науката.Во новата емисија , обзнануваме ,зошто со години се крие вистината од народот , и зошто се фалсификува историјата ,нарочито во последните 10 години. За прв пат ќе откриете до сега нешто непознато,но многу нешта ќе ви постанат појасни!