Број на текстови објавени денес: 83
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Jа киднапирал поранешната девојка од домот „Ранка Милановиќ“

mvr-zgrada-35

Осумнаесетгодишник, заедно со тројца малолетници на возраст од 16, 15 и 13 години, вчера околу 16 часот влегле во домот „Ранка Милановиќ“ во Скопје и насилно од една од собите зеле 16-годишно девојче, бидејќи тоа била предходно во врска со најстариот од грабнувачите.

МВР соопшти дека сторителите се пронајдени.