Број на текстови објавени денес: 59
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

“Black Friday” ден на големи попусти во салоните за мебел “Гир-риг” во Охрид, Битола и Кичево

15110888_1215378701903760_6488260655394743626_o

По повод добропознатиот “Black Friday” ден на големи попусти, ден кој го означува почетокот на Божиќната шопинг сезона во западните земји, во салоните за мебел “Гир-риг” во Охрид, Битола и Кичево следуваат големи попусти на строго селектирани производи. Кај нас “Black Friday” ќе биде од 24.11.2016 – 26.11.2016. Прочитајте повеќе на следниот линк:

http://girrig.com.mk/?p=760