Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

80/20 – диета која вклучува уживање во „забранетото овошје“

dieta2

Дали сте слушнале за магичната диета која функционира на принципот 80/20, која меѓу другото не дозволува гладување и повратен или јо-јо ефект? Оваа диета подразбира комбинација на храната по правилото 80 отсто здрава и 20 отсто нездрава храна.

Деталите за диетата прочитајте ги на порталот Арткујна.