Број на текстови објавени денес: 42
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

30 ноември 2016 година (среда), е неработен ден, освен за вработените во здравствените институции

mtsp-640x427

Согласно со Заклучокот од седницата на Владата на Република Македонија одржана на 25.11.2016 година, по повод спроведување на акцијата „Ден на дрвото-Засади ја својата иднина”, 30 ноември 2016 година (среда), е неработен ден, освен за вработените во здравствените институции.

На денот на акцијата градинките да се со вообичаено работно време.

Истовремено, известуваме дека датумот за одработување дополнително ќе се определи.