Број на текстови објавени денес: 39
DVE-LIRI-Baner6-970x90

Југохромци утре ќе го блокираат сообраќајот кај Судска палата

%d1%98%d1%83%d0%b3%d0%be%d1%85%d1%80%d0%be%d0%bc12

Синдикатот на вработените во Југохром Алзар утре од 12 до 13 часот ќе ја блокира крстосницата пред Судската палата во Скопје, против неоправданото исклучување на печките во фабриката.

По 13 часот вработените ќе се упатат кон Инспекторатот на Министерството за животна средина каде ќе достават протестно писмо поради неоправданото исклучување од работа на печките.