Број на текстови објавени денес: 76
image003
image003

Југохромци денеска од 12 до 13 часот ќе ја блокираат Судска палата

%d1%98%d1%83%d0%b3%d0%be%d1%85%d1%80%d0%be%d0%bc13

Синдикатот на вработените во Југохром Алзар денеска од 12 до 13 часот ќе ја блокира крстосницата пред Судската палата во Скопје, против неоправданото исклучување на печките во фабриката.

По 13 часот вработените ќе се упатат кон Инспекторатот на Министерството за животна средина каде ќе достават протестно писмо поради неоправданото исклучување од работа на печките.