Број на текстови објавени денес: 0
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Шекеринска: Граѓаните бараат држава во која нема заштитени мечки (ВИДЕО)

r-sekerinska

Ќе ја впрегнеме државата, затоа што граѓаните бараат држава што функционира. Држава во која законите за секого ќе важат подеднакво. Држава во која нема да има заштитени мечки. Ви ветуваме држава и институции во кои нема да владее страв, притисок и репресија. Вработените во администрацијата ќе продолжат да работат, ама нема да го прават тоа за партиите и политичарите, туку за себе и своите деца, и за сите кои плаќаат данок во оваа држава. На 11 декември да гласаме за младите во Македонија, рече носителот на кандидатската листа на СДСМ во петтата изборна единица, Радмила Шекеринска, на вчерашниот партиски конгрес.