Број на текстови објавени денес: 14
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Четири часа утре во прекин сообраќајот на патот Маврово – Дебар

asvalt

На патниот правец Маврово – Дебар (Бошков мост – Косоврасти), поради асфалтирање на патот утре од 12 до 16.часот сообраќајот ќе биде во прекин.

АМСМ информира дека во зависност од потребите ќе бидат пропуштани само приоритетните возила (брза помош, противпожарна и полиција).