Број на текстови објавени денес: 21
image003
image003

ФИЈАСКО НА ГРУЕВСКИ ВО СТРУГА – „ ГРУЕВСКИ ,КАЈ ГО ПАРКИРА МЕРЦЕДЕСОТ.НАМЕАСТО В’БАЗЕН .ЧЕ СЕ КАПИМЕ ВО НЕГО!!“

15202680_1386587774685587_821099339723105081_n

Додека Груевски се одмара за митингот во еден од хотелите во Струга и лежерни ги чека автобусите полни со „сендвичи“,едвај 250 припадници на ВМРО ДПМНЕ од Струга чекаа во струшката  да започне митингот ,пред поставената бина.

Стружани со герила акција го дочекаа Груевски со огромен транспарент во струшката чаршија на кого пишуваше – „ ГРУЕВСКИ ,КАЈ ГО ПАРКИРА МЕРЦЕДЕСОТ.НАМЕАСТО В’БАЗЕН .ЧЕ СЕ КАПИМЕ ВО НЕГО!!“, му напишаа револтирани граѓани на Струга

15135792_1386643548013343_548833724823891937_n

 

15202680_1386587774685587_821099339723105081_n 15134783_1386587804685584_5367302550464912318_n 15178980_1386587841352247_4758012541840857567_n