Број на текстови објавени денес: 22
image003
image003

Уште 23 дена се поднесуваат барања за субвенции за откупено винско грозје

%d0%b2%d0%b8%d1%81%d0%bd%d0%ba%d0%be-%d0%b3%d1%80%d0%be%d0%b7%d1%98%d0%b5

Барања за субвенции за откуп на винско грозје може да се поднесат до крајот на месецот.

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој информира дека барањата може да се поднесат до 30 ноември во писарницата на Агенцијата, лично или по пошта.