Број на текстови објавени денес: 42
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Учениците најмногу го сакаат овој чувар, еве и зошто (ВИДЕО)

%d0%bf%d1%82%d0%b8%d1%86%d0%b0

Чуварот Рон Манси, во училиштето „Петер Вудбери“ во САД, дошол на идеја додека ги вшмукува теписите од прав да прави на нив разни цртежи.

Вели дека добива моментална инспирација кога ќе влезе во собата. Прави квадрати, ѕвезди, чорапи, ликови …

Видеото погледнете го тука