Број на текстови објавени денес: 78
image003
image003

УТРЕ , ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА Форум на жени на СДСМ Струга

14947739_1376116249066073_442384458695552574_n

Форумот на жени на СДСМ- Струга по повод 8- ми Ноември,Денот на ослободувањето на Струга, на ден 13.11.2016 год.недела со почеток во 18:00 час во Пијано бар во Хотел Дрим- Струга ќе ја одржи традиционалната хуманитарна акција.Гостин на традиционалната хуманитарна акција ќе биде заменик претседателот на СДСМ-Радмила Шекеринска

Форум на жени на СДСМ Струга