Број на текстови објавени денес: 42
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Утре промоција на книгата „Во подрумот на балканскиот Фрицл” од Бранко Тричковски

%d1%84%d1%80%d0%b8%d1%86%d0%bb

Промоција на книгата „Во подрумот на балканскиот Фрицл” од Бранко Тричковски ќе се одржи на утре во 12 часот во Кино Култура.

Промотира на книгата ќе бидат Мирослав Грчев, Сашо Ордановски и Ристо Лазаров.

„Промоција на балканскиот Фрицл

Оставете го своето право на отсуство за сопствениот погреб: Не пропуштајте ја единствената прилика да присуствувате на промоцијата на книгата “Во подрумот на балканскиот Фрицл” од познатиот автор Тричковски.
Професорот Мирослав Грчев, Сашо Ордановски, Ристо Лазаров и писателот, ќе ве разгалат со ставот дека животот има смисла и дека не е се загубено. За Македонија и за вас. И за сите нас!
Кино Култура, 8.11.2016, 12 часот.
Имаме план и за виски.
Сендвичи не делиме.
Ве чекаме“, напиша Тричковскина својот профил на Фејсбук.