Број на текстови објавени денес: 30
image003
image003

Утре без струја ќе биде граничниот премин Блаце

%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%87%d0%b5%d0%bd-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d0%bd1

ЕВН Македонија соопшти дека поради технички зафати во електро – мрежата на ден 04.11.2016 година ( петок ), без електрична енергија ќе останат неколку улици во Ѓорче Петров и неколку села во општина Чучер Сандево.

Без струја во во време од 9 до 15 часот ќе бидат граѓаните кои живеат на улиците Антон Кецкаров, Пекљане, Шарпланинска и Торонто во нас. Даме Груев. ( општина Ѓорче Петров ).

Во истиот период без струја ќе останат и жителите на селата Горно и Долно Блаце, Граничниот премин Блаце и Терминалот Блаце. ( општина Чучер – Сандево )