Број на текстови објавени денес: 48
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Утре без струја улици во Кисела Вода, Карпош, Сарај, Центар, Ѓорче Петров

????????????????????????????????????

Центарот за управување со кризи информира дека поради технички зафати во електро – мрежата утре без електрична енергија ќе останат:

– Во време од 08:30 до 13:30 часот корисниците од дел од улиците  Балзакова и Дренак. ( општина Кисела Вода )
– Во време од 11:00 до 12:30 часот корисниците од улица Радика зграда број 9, улица Огражден зграда број 1, 2, 3 и 4. ( општина Карпош )
– Во време од 08:30 до 10:30 часот корисниците од село Волково подулици 24 и улица 60 во село Волково кај последна автобуска станица број 22 ( општина Ѓорче Петров )
– Во време од 11:00 до 13:00 часот корисниците од селата Копаница, Долно Свиларе, Бојане, Рашче, дел од Кондово ( општина Сарај )
– Во време од 09:00 до 14:00 часот корисниците на дел од село Матка (општина Сарај)
– Во време од 09:30 до 12:30 часот корисниците на дел од улица Мајаковски (општина Центар)
– Во време од 09:00 до 10:30 часот корисниците на улица Руѓер Бошковиќ зграда број15,017 и 19, булевар Октомвриска револуција зграда број 14, улица Шекспирова зграда број 7 (општина Карпош)
– Во време од 11:00 до 14:00 часот корисниците на дел од село Кондово (општина Сарај)
– Во време од 09:00 до 15:00 часот корисниците од улица Лука Геров подулици 15, 16 и 18, дел од улицата Борис Бојаџиски (општина Ѓорче Петров)
– Во време од 13:00 до 14:00 часот корисниците од улица Орце Николов зграда број 174, улица Никола Тесла зграда број 16 и 18. (општина Карпош)
– Во време од 12:00 до 14:30 часот корисниците на дел од улица Иван Козаров (општина Кисела  Вода)
– Во време од 10:00 до 11:00 часот корисниците на дел од селата Љубин и Кондово ( Општина Сарај)