Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

Уапсени рибокрадци од Охрид

germanskite-nauchnici-potvrdija-ohridskoto-ezero-e-najstaro-vo-evropa-video-255103

Сто и седумнаесет парчиња риба-белвица со вкупна тежина од 12 килограми, пет рибарски мрежи и еден метален чамец се одземени вчера од рибокрадци. Тие ловеле водите на Охридското Езеро. Кога пристигнале на плажата кај хотел „Белви“, полициска патрола ги уапсила Б.Б., Р.Б., С.Б. и З.Ц. кои завршиле во станица.