Број на текстови објавени денес: 123
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

Трудниците мора да внимаваат со лековите против болки

Трудниците кои земаат лекови против болки до 20-та недела од бременоста, имаат поголем ризик од спонтан абортус, утврдиле научниците од Универзитетот Монтреал. (читај повеќе)