Број на текстови објавени денес: 0
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Тричковски: Сад му је матер

download-770

„Јас и малиот диктатор имаме различно мислење дури и за формата на земјината топка, тој, имено, веројатно под влијание на Миле Нкота, смета дека топката е четвртаста, но за клучното државно, национално и културно прашање имаме ист став: сега му е мајката, мисли тој, а мислам и јас, само што тој не знае дека редот е на неговата мајка, нашите веќе страдаа“, напиша на својот фејсбук профил познатиот новинар Бранко Тричковски