Број на текстови објавени денес: 0
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

СЈО на прес ќе објави нова истрага „Таргет”

sjo6801

Денес со почеток во 11 часот ќе се одржи прес конференција на Специјалното јавно обвинителство за новата истрага со назив „Таргет”.

Најавата за пресот СЈО ја објави пред малку на својата Фејсук страница.