Број на текстови објавени денес: 76
image003
image003

СЈО го бара предметот „Сопот“

download-1582

Специјалното јавно обвинителство од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција достави барање за доставување на предметот познат во јавноста како „Сопот“.

„Предметот е побаран со цел да одлучиме дали овој предмет спаѓа во надлежноста на Специјалниот јавен обвинител, имајќи предвид јавно објавен разговор од незаконски следените комуникации“, извести СЈО.