Број на текстови објавени денес: 83
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Супермесечина над Мекдонија (ГАЛЕРИЈА)

%d1%81%d1%83%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%bc%d0%b5%d1%81%d0%b5%d1%87%d0%b8%d0%bd%d0%b03

Најголемата супермесечина во последните 68 години можеше да се види на небото вечерва. Голем број граѓани уживаа вечерва и покрај ладното време. Дел од нив фотографираа.

Фотографот на Слободен печат Борче Поповски направи неколку фотографии на патот кон Штип .

 

 

Фото: Борче Поповски