Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

Стефан Богоев: Кандидатите на ВМРО-ДПМНЕ се ситеа на тепањето пратеници

s-bogoev14

Добар дел од листите на ДПМНЕ се составени од актуелни пратеници. Дел од нив се ситеа на тепањето и на бркањето пратеници и новинари од Собранието, а сите заедно го аминуваа и поддржуваа криминалот на Груевски и фамилијата.

Тие направија од дом на демократијата и граѓаните, Собранието да биде нотаријат на режимот. Сега е шанса да ги казниме!
Граѓаните заслужуваат вистински пратеници, а не „горди послушници“ на Никола Груевски!

 

(Статус на Фејсбук на Стефан Богоев)