Број на текстови објавени денес: 75
image003
image003

Стево Продановски е од ВМРО (ВИДЕО)

565

Над 10 години Стево Продановски е во политиката. Он е млад и не само тој, туку цела фамилија се во ВМРО-ДПМНЕ. Тој е поблизок со нашиот градоначалник Веле Груевски, може тој го ставил на листата. Тие одамна работат скриено, тврди неговиот братучет, објави Алсат.