Број на текстови објавени денес: 30
image003
image003

Списоците со сигурни гласачи на ВМРО-ДПМНЕ се испраќаат директно кај премиерот ?!

15282085_949508375181673_973992879_n

На социјалните мрежи циркулира смс порака во која се даваат насоки списоците со сигурните гласачи што треба да ги достават членовите на ВМРО-ДПМНЕ  да се испратат во канцеларијата на премиерот.

„Да ни испратите име, презиме и телефонски број на сите луѓе со кои сте разговарале и кое ќе гласаат за ВМРО-ДПМНЕ. Податоците ќе ги провериме, ви благодарам, канцеларија на премиер“, се вели во пораката