Број на текстови објавени денес: 71
image003
image003

Спасов се пожaли дека Ременски не му дала службено возило (ВИДЕО)

dime4

На прашањето зошто користел службено возило на Агенцијата за вработување, во интервјуто на ТВ Нова, заменикот министер за труд и социјална политика Диме Спасов рече:

– Го користев врз договор за техничка соработка и се е согласно закон. Министерката Ременски ми нема обезбедно службено возило и немам канцеларии за мојот кабинет. Ременски не ми овозможи услови за работа – се пожали Спасов.