Број на текстови објавени денес: 83
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Спасовски: Ниту еден полициски службеник нема да се вклучи во политички кампањи

%d1%82-%d1%98

Од 15:40 часот сообраќајот на регионалниот пат Тетово – граничен премин Јажинце, поради случена сообраќајна незгода кај селото Теарце, е во прекин односно се пренасочува по алтернативни патишта.