Број на текстови објавени денес: 1
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Собранието утре ќе ги отвори вратите за граѓаните

%d1%81%d0%be%d0%b13

Собранието на Република Македонија утре ќе бидe отворенo за посета на граѓаните.

Граѓаните ќе може да ја разгледаат внатрешноста на зградата како значајно историско обележје на македонската државност и да добијат одговор на нивните прашања.
Собранието на Република Македонија е отворено за посета секој последен петок во месецот, а заинтересираните граѓани потребно е да се пријават на телефон 02/3113-683 или на е-маил s.stamenkovska@sobranie.mk, најдоцна пет работни дена пред посетета.