Број на текстови објавени денес: 0
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Снег на Шар Планина (ФОТО)

15045564_1083601401761554_1274755065_n

Повеќе од пет сантиметри снег ноќеска наврна на падините на Шар Планина. Снегот ги изненади љубителите на скијањето, но и тетовци. Сепак, тој предизвика голема радост кај децата од Полог.