Број на текстови објавени денес: 0
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Сите заблуди на младите родители

27 (1)_620x0

Во пресрет на доаѓањето на дете на свет голем број идни родители имаат голем број заблуди, поради што блогерката Сара Котрел, која вели дека пред се е мајка, навела колку заблуди имала по раѓањето на детето.

Мислите дека знаете се, бидејќи читате книги за родителство (читај повеќе)