Број на текстови објавени денес: 0
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

Синоличка Трпкова: На 11-ти да гласаме за првиот чекор кон слободата (ВИДЕО)

noli

Да гласаме на 11-ти за првиот чекор кон слободата. Да гласаме против оние кои не доведоа до безизлез. Имаме опции, имаме избор, имаме можност да му кажеме НЕ на ДПМНЕ, вели актерката и професорка Синоличка Трпкова во видео обраќањето кон јавноста.