Број на текстови објавени денес: 53
DVE-LIRI-Baner6-970x90

Селото Рашче доби природно езеро (ФОТО)

timthumb132

Дождовите, но и нивото на Вардар создаде вистинско езеро во Рашче, кое се наоѓа во општина Сарај. Поплавено е и игралиштето и соблекувалните. Граѓаните се револтирани, бидејќи при секој дожд се соочуваат со истите проблеми. Тие велат, секој доаѓа, ветува, ги бара нашите гласови, но проблемите остануваат, објави А1.он.