Број на текстови објавени денес: 48
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

СДСМ ќе митингува во скопските општини

1724-a37

На вториот ден од кампањата  ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи митинзи во Ресен (17:30) и во Струга. (20:00).

СДСМ ќе митингува во скопските општини, во Драчево (16:30), во Кисела Вода (17:30) и во Аеродром  (пред платото на ТЦ „Бисер“ во 19 часот)