Број на текстови објавени денес: 42
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

СДСМ на централен митинг во Штип во 19.30 часот

%d1%81%d0%b4%d1%81%d0%bc-%d0%bc%d0%b8%d1%82%d0%bd%d0%b8%d0%b3-%d0%ba%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%b4%d0%b0%d1%80%d1%86%d0%b8-2-1

Денеска со почеток во 19:30 часот, караван на СДСМ и коалицијата ќе одржи централен митинг во Штип (Градски плоштад).

На митингот ќе се обрати претседателот на СДСМ, Зоран Заев.

Претходно, минитнг ќе се одржи во Пробиштип (кај Хотел „Сан Нико“), со почеток во 17:30 часот.