Број на текстови објавени денес: 42
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

СДСМ на централен митинг во Кочани во 19 часот

miting1

Денеска со почеток во 19 часот, централниот караван на СДСМ и коалицијата ќе го одржат централен митинг во Кочани, плато пред ГТЦ.

На митингот ќе се обрати претседателот на СДСМ, Зоран Заев.

Претходно, минитнг ќе се одржи во Виница, сала на Собрание на општината (сина сала) со почеток во 17 часот.

Коалицијата предводена од СДСМ денеска ќе има и мини митинг во Куманово во 19:30 часот во месноста Кошеви, каде ќе се обрати носителот на кандидатската листа на СДСМ и коалицијата во ИЕ 2 Оливер Спасовски.