Број на текстови објавени денес: 91
DVE-LIRI-Baner6-970x90

СДСМ на митинг во Неготино и во Кавадарци

1724-a37-1

Денеска ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ митинг ќе имаат во Велес во 19 часот,  додека СДСМ и Коалицијата „За живот во Македонија“ во Неготино (17:30) и Кавадарци (19:00)