Број на текстови објавени денес: 22
image003
image003

Роџер Мур пак би глумел во „Бонд“

mur

Сер Роџер Мур призна дека би сакал да добие улога во следно продолжение на филм за тајниот агент 007. Воедно сподели и свое мислење за Даниел Крег.

89-годишниот Мур не ја исклучува можноста да глуми во филм за Бонд, ако му биде укажана таа прилика. На јавен настан во Лондон, Роџер Мур изјавил и дека Даниел Крег и Шон Конери биле најдобрите актери кои го играле најпопуларниот шпион.

„Шон беше неверојатно добар Бонд… Денес, мислам дека имаме среќа што го имаме Даниел Крег зашто тој е прилично впечатлив. Кога го гледав `Казино Ројал` мислев дека Крег изведе повеќе акции во првите седум минути, отколку јас во седум филма“, посочил Мур.