Број на текстови објавени денес: 1
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Родителите во Австрија мислат дека имаат право на детето да му удрат шлаканица!

samar-1480327270-1045401

Австријците сакаат построги закони и казни за насилство врз децата, но сепак две третини од нив сметаат дека шлаканицата е прифатлива како воспитна мерка. Испитувањето покажало дека многу луѓе не се сосема сигурни кога воопшто почнува насилството врз децата.

 

Повеќе за ова прочитајте тука.