Број на текстови објавени денес: 22
image003
image003

Роби Вилијамс како од мајка роден на насловната страница на геј магазин

cwavtl9xaaapwcf

Роби Вилијамс неодамна објави нов албум, и во маркетиншката промоција на своето ново чедо, тој реши да се слика сосема гол. Но, изненадувачки во целиот случај е што Роби тоа го направи за насловната страница на машки магазин за хомосексуалци „Атитјуд“.

Роби и претходно честопати се појавувал гол, но никогаш досега во вакво експлицитно издание. Инаку, повод на магазинот да ја објави оваа фотографија е големото интервју , што се крие зад разголените фотографии, што со Роби Вилијамс го водел пејачот Џон Грант, кој соработувал со Вилијамс на новиот албум. Интервјуто ќе биде објавено во британското издание на списанието.