Број на текстови објавени денес: 76
image003
image003

РЕАЛНО, Бакрачески Паун Никола ,не само што занел дека постои КАЗНЕНА ЕКСПЕДИЦИЈА,ТУКУ ТОЈ ГИ ПРАЈЌАЛ ВО ЛОГОРОТ ВО КОСЕЛ.

%d0%b1%d0%b0%d0%ba%d0%b8

РЕАЛНО градоначалникот на Охрид Никола Паун Бакрачески ,реално, докажано лажи кого ќестигне ,и каде ќе стигне . Никола Паун Бакрачески ,се обиде да ја прелаже охридската и македонската јавност,а притоа целокупната вина да ја префрли врз секретаорот на општина Охрид Димитар Спасевски, немало КАЗНЕНА ЕКСПЕДИЦИЈА во општина Охрид ,?!Бакрачески Паун Никола за такво нешто незнаел?!

РЕАЛНО , на лагата кратки и се ноѕете, кратка е и лагата на Бакрачески Паун Никола ,кога се обиде при средбата со дополнителниот заменик министер за Информатичко опшество и државна администрација да се прикаже сам себеси како непартиска личност, како личност кој не знаел дека постои казнена експедиција во општина Охрид во селото Косел ,каде се носат државни службеници под казна, за единствената нивна вина ,а таа е што ,ете тие не се од политичкото партиско милие на ВМРО ДПМНЕ?

РЕАЛНО, Бакрачески Паун Никола ,не само што занел дека постои КАЗНЕНА ЕКСПЕДИЦИЈА ,туку , тој лично Бакрачески Паун Никола ги потпишувал решенијата за таканаречените неподобни политичко-партиски државни службеници. РЕАЛНО ,Бакрачески Паун Никола ,можеби хуманизмот го разбрал како метод на местење на други личности за перење на неговата вина?РЕАЛНО,на Бакрачески Паун Никола , НЕ ТРЕБА ДА МУ СЕ ВЕРУВА.

ohridsky.com