Број на текстови објавени денес: 22
image003
image003

Разврат на екскурзија: Наставничка имала секс со ученик во минибус пред другите ученици

nintchdbpict000285363646-1

Мажената асистентка во наставата и мајка на две деца е осудена поради заведва малолетник како и поради сексуални односи со него при училишен излет.

Џил Мелдрум-Џонс (37) од британскиот Варвикшир со 15-годишен ученик се зближила при патувањето па заедно тргнале на прошетка.

Прво имале секс во минибусот додека и останатите ученици биле внатре, а потоа орално го задоволила и наговорила истото да и го направи и нејзе кога наредниот ден биле сами. исто така, му пружила орален секс три пати во текот на 10-часовниот лет со авионот додека учениците од патувањето се враќале во Англија.

Кога се вратиле, му праќала експлицитни пораки, но повеќе не биле во физички контакт.

Инцидентот бил откриен кога во февруари оваа година низ училиштетот почнале да кружат гласини и го привлекле вниманието на полицијата.

Џил не сакала да ги коментира обвиненијата, но Би-би-си јави дека ја признала вината на суд и дека е осудена на две години и осум месеци затвор.

Судијата утврдил дека таа сосема ја изгубила контролата над себе и и се препустила на страста. ТОј рекол дека мора да го почитува законот и дека сега нејзиниот сопруг и деца ќе страдаат поради нејзиното отсуство.