Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

Протекоа порнографските фотографии на заменичката на министерот во Украина

a-scandal-has-erupted-surrounding-explicit-pictures-of-the-new-deputy-interior-minister-of-ukraine-a-2

Анастасија Деeва, заменичката на министерот за внатрешни работи Арсен Аваков задолжена за европска интеграција во Украина, веќе порано беше обвинувана дека е во врска со својот шеф, бидејќи тешко е да се поверува дека некој на 24 години има доволно искуство во политиката за да биде именуван за заменик министер.

Сега во јавноста се појавија нејзините разголени фотографии, а министерот за внатрешни работи ја брани својата заменичка велејќи дека нејзините критичари се „асексуални“ или „опседнати со моралот“. Тој додал дека нејзините фотографии се „приватни“ и настанати за време на нејзините студентски денови. Инаку, Деeва овие фотографии ги ставалаи на социјалните мрежи, па така новинарите дошле до нив.

Од Министерствтото исто така пристигнал демант за нејзината врска со министерот, но проблематичен останува начинот на кој таа стасала до позицијата на заменичка. Таа наводно во својата пријава напишала дека има 10 години релевантно искуство што би значело дека со политика почнала да се занимава на 14 години.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: www.dailymail.co.uk/news/article-3934986/Well-s-one-way-make-friends-Naked-photographs-emerge-24-year-old-Ukrainian-minister-charge-integrating-country-Europe.html