Број на текстови објавени денес: 0
MAZDABaner1
MAZDABaner1Mobile

Промоција на книгата „Во подрумот на балканскиот Фрицл” од Бранко Тричковски

fri

Промоција на книгата „Во подрумот на балканскиот Фрицл” од Бранко Тричковски ќе се одржи на 8 ноември во 12 часот во Кино Куктура.

Промотира на книгата ќе бидат Мирослав Грчев, Сашо Ордановски и Ристо Лазаров.

„Промоција на балканскиот Фрицл

Оставете го своето право на отсуство за сопствениот погреб: Не пропуштајте ја единствената прилика да присуствувате на промоцијата на книгата “Во подрумот на балканскиот Фрицл” од познатиот автор Тричковски.
Професорот Мирослав Грчев, Сашо Ордановски, Ристо Лазаров и писателот, ќе ве разгалат со ставот дека животот има смисла и дека не е се загубено. За Македонија и за вас. И за сите нас!
Кино Култура, 8.11.2016, 12 часот.
Имаме план и за виски.
Сендвичи не делиме.
Ве чекаме“, напиша Тричковскина својот профил на Фејсбук.