Број на текстови објавени денес: 1
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Пренос во живо од митингот во Штип Пренос во живо од митингот во Штип

СДСМ и Коалицијата „За живот во Македонија“ вечерва одржува митинг наградскиот плоштад во Штип.

На митингот ќе се обрати лидерот на СДСМ, Зоран Заев.