Број на текстови објавени денес: 71
image003
image003

Прекини во сообраќајот од Бошков мост до Косоврасти

izgradba-pat

Повремени прекини во сообраќајот ќе има денеска на патниот правец Маврово – Дебар на потегот од Бошков мост до Косоврасти, информира Авто мото сојузот на Македонија.

Ќе се работи на асфалтирање на пат денеска од 11 до 16 часот. Сообраќајот на сите државни патишта се одвива без забрани, по претежно суви коловози.