Број на текстови објавени денес: 39
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

По кавга со мајка ѝ, 14-годишно девојче исчезнало од дома

mvr(62)

Четиринаесетгодишна девојка од Кочани, во петокот утрото во 7 часот, по кавга со нејзината мајка заминала од дома и не се вратила.

Мајка ѝ, 31-годишната С.М, вчера го пријавила исчезнувањето во полициската станица во Кочани